Misija i vizija

Misija društva

Misija tvrtke Tim Constructa d.o.o. je pomoću tima sastavljenog od mladih i obrazovanih te iskustveno bogatih i odgovornih profesionalaca, individualnim pristupom te poslovanjem koje se temelji na visokim standardima koje smo si sami postavili, pružiti klijentima vrhunsku uslugu koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Naš stručan i razvojno orijentiran tim bavi se poslovima vezanim za graditeljstvo uz  implementiranje novih tehnologija i procesa te društveno odgovorno ponašanje prema klijentima i poslovnim partnerima. Svakom projektu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom.

 

 

Vizija društva

Vizija tvrtke je kroz moderan, fleksibilan te profesionalan pristup pružiti klijentima pouzdanu i visoko kvalitetnu uslugu. Cilj nam je kontinuirani razvoj i napredak tvrtke poštujući pritom temeljne moralne vrijednosti društva u kojem živimo.

 

 

„Obratite nam se sa povjerenjem da ćemo konstruktivnim prijedlozima i rješenjima u gradnji učiniti Vaš dom ili poslovni prostor ugodnijim i kvalitetnijim mjestom za život i rad.“

© Tim constructa d.o.o. 2024. Sva prava pridržana