O nama

Tim Constructa d.o.o. osnovano je 2012. godine i pravni je sljedbenik obrta Dom Gradnja koji posluje od 1994. godine. Tvrtka je zamišljena kao obiteljsko poduzetništvo u kojem dolazi do sinergije mladosti, dinamičnosti i snage te stručnog tehničkog znanja i iskustva iz područja djelatnosti graditeljstva.

Brinemo o kvaliteti izvedbe svih radova od Vašeg poziva,

- analize postojećeg stanja,

- po potrebi izrade nacrta i arhitektonskih rješenja u suradnji sa projektantskim studiom,

- izrade ponudbenog troškovnika uz savjete i sugestije,

- pravnih radnji oko zaključivanja i potpisivanja ugovora u suradnji sa odvjetničkim društvom,

- izvođenja radova uz kontinuirani nadzor inženjera graditeljstva,

- pribavljanja potrebnih uvjerenja i atesta ugrađenih materijala,

- završno izdavanje garancija na izvedene radove sa višegodišnjim jamstvenim rokovima.

 

Poseban naglasak stavljamo na područje zaštite na radu, stoga u suradnji sa ugovorenim partnerom, tvrtkom VIK.hr brinemo da  svi naši djelatnici posjeduju uvjerenja o osposobljenosti iz zaštite na radu, a svi naši alati i strojevi posjeduju uvjerenja o ispitivanju kojima se potvrđuje da ispunjavaju sve uvjete utvrđene pravilima zaštite na radu.

Trenutno zapošljavamo 20 stručno kvalificiranih djelatnika sa položenim državnim majstorskim ispitima u svojoj struci te višegodišnjim radnim iskustvom.

Svim alatima i strojevima te mehanizacijom potrebnom za izvođenje radova iz našeg djelokruga raspolažemo u svom vlasništvu.

Posjedujemo licencu za obavljanje poslova u graditeljstvu za koje smo registrirani od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.


Školovani smo izvođač za postavu hidroizolacija švicarskog proizvođača SIKA koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača na polju hidroizolacija.
Izvodimo sve vrste hidroizolacijskih radova uz stručni nadzor i tehničku potporu tima iz Sika Croatia.


Ugovorni smo Izvoditelj radova na održavanju zgrada za tvrtke :
ZAGREBAČKI HOLDING - podružnica GSKG
Upravitelj stan d.o.o.
Zapad stan d.o.o.

Ukoliko se pokaže potreba za obrtničkim radovima van našeg djelokruga, nudimo Vam pouzdan i kvalitetan tim kooperanata sa kojima smo uspješno surađivali na prethodnim projektima, od kojih neke možete pogledati u našem popisu referenci.

 © Tim constructa d.o.o. 2024. Sva prava pridržana