Usluge

Izgradnja objekata

Izgradnja vlastite kuće ili vikendice velik je korak u životu svake obitelji, korak koji iziskuje ozbiljno i dugotrajno planiranje, ozbiljna financijska sredstva i ozbiljnog izvođača radova. Izvođača koji će Vašem projektu pristupiti sa maksimalnom ozbiljnošću, koji će Vam svojom stručnošću i iskustvom pomoći kroz savjete, upozoriti Vas na možebitne nedostatke, ponuditi Vam alternative te koji posjeduje kvalitetne operativne resurse potrebne za izgradnju objekta. U nama će te pronaći sve navedene karakteristike, uz više od dvadeset godina iskustva u struci i sa vizijom tvrtke da kroz moderan, fleksibilan te profesionalan pristup pružimo klijentima pouzdanu i visoko kvalitetnu uslugu. U mogućnosti smo Vam ponuditi kompletnu izgradnju objekta sa svim građevinsko-obrtničkim radovima kao i usluge nadogradnje, adptacije i rekonstrukcije postojećeg objekta.

Uređenje interijera

Za adaptaciju interijera našeg životnog prostora, kako bi postao što funkcionalniji i privlačniji, često se ne odlučujemo vrlo lako. Razlog tomu je taj što smo svjesni kako svaka adaptacija iziskuje velik broj izvođača građevinsko-obrtničkih radova koje je potrebno pozvati na uvid, ugovoriti, nadzirati, koordinirati i na kraju sa svakim pojedinačno izraditi završni račun izvedenih radova. Često je za običnu adptaciju kuhinje ili kupaonice potrebno angažirati izvođača građevinskih radova, izvođača instalacije vode i kanalizacije, instalacije plina, elektroinstalacije, keramičara i soboslikara. U mogućnosti smo ponuditi Vam sve gore navedene izvođače pod jednim ugovorenim izvođačem. Veliku većinu radova izvodimo sa vlastitim djelatnicima a za specifične radove kao što su radovi na instalacijama, keramičarski radovi i stolarski radovi kompletirali smo tim podizvođača koji svojom stručnošću i kvalitetom može odgovoriti na sve zadatke u projektu.

Izrada hidroizolacija

Ukoliko imate problema sa prodorom vlage u Vaš stan sa ravnog krova, terase ili okolnog terena, ili je potrebno izraditi novu hidroizolaciju vaše kupaonice, slobodno nam se obratite. Izvodimo radove sa materijalima na bazi PVC-a i TPO-a (sintetičke membrane), na bazi bitumena (bitumenske ljepenke i premazi) te polimercementa i poliuretana (hidroizolacijski tekući premazi). Školovani smo izvođač za postavu hidroizolacija švicarskog proizvođača SIKA koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača na polju hidroizolacija. Izvodimo sve vrste hidroizolacijskih radova uz stručni nadzor i tehničku potporu tima iz Sika Croatia. Materijali visoke kvalitete renomiranih proizvođača kao što su Sika, Bauder, Mapei, Index i Köster, dugogodišnje iskustvo na održavanju zgrada i otklanjanju defekata te brojni realizirani projekti sanacija postojećih hidroizolacija, pretpostavka su za kvalitetna i dugoročna rješenja kad se radi o problemu prodora vode za koja dajemo višegodišnje garancijske rokove.

Izrada toplinskih fasadnih sustava

Gubitak topline u stambenim te poslovnim i industrijskim objektima je svakodnevan i dobro poznat problem. Kako biste smanjili gubitke topline kroz vanjske zidove, potrebno ih je dodatno toplinski izolirati. Najučinkovitije rješenje jest postaviti oblogu na vanjsku stranu zidova, bilo od ploča ekspandiranog polistirena (stiropora) ili ploča kamene vune. Nakon odabira vrste izolacijskog materijala na Vama je još jedino da odaberete iz ton karte ton Vaše fasade a sve ostalo prepustite nama. Toplinske fasadne sustave izrađujemo više od petnaest godina, iza sebe imamo više desetaka referentnih objekata koji ostaju kao dokaz kvalitete, slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Ukoliko Vam je potrebna ponuda za fasadu kako bi aplicirali na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i enegretsku učinkovitost, budite slobodni zatražiti od nas neobaveznu ponudu. Nakon uviđaja na licu mjestu ponudu ćemo izraditi maksimalno brzo kako bi što prije mogli aplicirati na natječaj Fonda.

Radovi na krovnim konstrukcijama

Krov je jedan od važnijih građevinskih elemenata svakog objekta, uvijek na udaru vremenskih utjecaja - sunca, kiše, tuče i snijega. Krov sačinjavanju tri elementa: njegov pokrov, konstrukcija i pripadajuća limarija. Ukoliko Vam je potrebno zamijeniti ili popraviti jedan od ta tri elementa, ili ste se odlučili na podizanje visine potkrovne etaže, obratite nam se sa povjerenjem. Izvodimo sve vrste krovopokrivačkih, tesarskih i limarskih radova. Bilo da ste se odlučili na glineni pokrov crijepom, pokrov bitumenskom šindrom ili pokrov limom, na tradicionalnu jelovu ili lameliranu građu, pocinčanu ili bakrenu limariju, spremni smo Vam ponuditi kvalitetno rješenje uz dugogodišnje jamstvo.


© Tim constructa d.o.o. 2024. Sva prava pridržana